Kuljetuksia niin yritysten kuin yksityistenkin tarpeisiin

Ota yhteyttä

Kuljetamme yrityksenne tuotteet pitkäaikaisin sopimuksin tai kertakuljetuksena kaikkialle Suomeen tai tarvittaessa kauemmaksikin – olipa kyse sitten lavatavarasta, paketeista, koneista tai elintarvikkeista. Puutarha-alan yrittäjille ja rakennusliikkeille tarjoamme vaihtolavapalvelut, maa-ainestoimitukset, koneiden kuljetukset ja tarviketoimitukset nosturiautolla.

Suurempiin kokonaisuuksiin räätälöimme tarvitsemanne ratkaisut niin kaluston kuin kaiken muunkin tarvitsemanne suhteen. Kaikki palvelumme ovat yhtäläisesti yksityisasiakkaiden käytettävissä, ota siis yhteyttä ja kysy lisää.

Yhteydenottoon

Kuljetamme niin pakasteet, viileätuotteet kuin lämpimässäkin säilytettävät tavarat koko Suomen alueella

Lämpösäädeltyjen kuljetusten kalusto on suunniteltu ja varusteltu erityisesti elintarvikkeiden jakelukuljetuksiin, mutta tarvittaessa kalustollamme kulkevat vaikkapa lämpösäädeltävät lääkeaineet, maalit tai muut kemikaalit, luonnollisesti erillään elintarvikkeista. Kaluston hygieniasta huolehditaan omavalvontasuunnitelmamme tiukkojen normien mukaisesti sekä kuljettajien jatkuvalla koulutuksella.

Toimitamme vaihtolavat ja maa-ainekset kaupunkien pikku pihoille

Erikoisrakenteisella ahtaan paikan vaihtolava-autollamme kulkevat suuremmatkin tavaraerät lähes minne tahansa!

Erikoiskuljetukset ja koneiden siirrot kaikkialle Suomeen

Siirrämme parakit, trukit, kaivinkoneet ja muut erikoisosaamista vaativat kappaleet vuosien kokemuksella. Tarvittaessa räätälöimme juuri teidän tarpeisiinne soveltuvan kuljetusratkaisun.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!