Lämpösäädellyt kuljetukset tuotekohtaisten vaatimusten mukaisesti

Ota yhteyttä

Suoritamme thermokuljetukset sovitusti kertakuljetuksina tai pitempiaikaisten kuljetussopimusten mukaisesti. Tarpeen tullen ajamme myös yksittäiset kuljetukset 24 h -päivystysajoina.

Kuljetamme niin pakasteet, viileätuotteet kuin lämpimässäkin säilytettävät tuotteenne paikallisesti ja kauemmaksikin

Lämpösäädeltyjen kuljetusten kalusto on suunniteltu ja varusteltu erityisesti elintarvikkeiden jakelukuljetuksiin, mutta tarvittaessa kalustolla kulkevat vaikkapa lämpösäädeltävät lääkeaineet, maalit tai muut kemikaalit, luonnollisesti erillään elintarvikkeista. Kaluston hygieniasta huolehditaan omavalvontasuunnitelmamme tiukkojen normien mukaisesti sekä kuljettajien jatkuvalla koulutuksella. 


Kylmälaitteet tuottavat kuormatilaan niin +15 ­°C:n lämpötilan paukkupakkasella kuin jäätelön vaatimat –20 °C kesähelteellä. Osa kalustosta on myös testattu kansainvälisissä kuljetuksissa vaadittavien FNA/FRC-normien mukaisesti.

Kalustollamme on mahdollista kuljettaa myös yhdistelmäkuljetuksia!

Asiakkaillemme tarjoamme merkittävän edun kuljettaessamme samalla autolla niin pakasteet kuin viileätuotteetkin – suurin osa kylmäkuljetuskalustostamme on varustettu kaksin höyrystimin ja väliseinin. Tarvittaessa räätälöimme juuri teidän tarpeisiinne soveltuvan kuljetusratkaisun!