Vuonna 1956 aloittanut perheyritys palvelee – jo kolmannessa polvessa

Ota yhteyttä

Kunnioitamme pitäviä aikatauluja ja joustavaa kuljetuspalvelua. Tavoitteenamme ovat aina tyytyväiset asiakkaat.

Historiamme

Kuljetusliike A. Laurénin tarina alkoi vuoden 1956 kesällä hevosmies Arvi Laurénin hankkiessa lupineen ensimmäisen kuorma-autonsa. Ensimmäinen auto oli kai sodassakin käynyt ns. ''Hävittäjä-Ford''. Kuljetuksia on suvussa kuitenkin suoritettu jo huomattavasti pidempään, hevosaikakaudelta lähtien.

Ensimmäinen englantilainen Bedford kalustoon 1960

Toimintamme selkäranka muodostuu vaihtolavakuljetuksista. Vaihtolavalaitteita yrityksellämme on ollut miltei niin kauan, kun niitä on maastamme löytynyt. Bedfordin hankinta oli avaus vaihtolavakauteemme ja pitkäaikaiseen merkkisuosioon – suosituilla Bedfordeilla ajoimme niin pitkään, kuin britit niitä valmistivat.

Joustoa asiakkaiden tilanteiden ja tarpeiden mukaan

Olemme profiloituneet pienehköksi, ketterästi mukautuvaksi yritykseksi. Alussa yhden miehen ja auton yrityksen autokanta oli kasvanut 1960-luvun loppuun mennessä kuusiautoiseksi, vuosituhannen vaihteessa kalustoa ja henkilökuntaa oli toistakymmentä ja vuonna 2020 meitä on jälleen kymmenkunta ja autoja 13 siten että mahdollisimman moni asiakkaan kuljetustarve saadaan hoidettua kunnialla.

1960-luvun Puhto-säiliöt olivat suuri hitti, tänään tehdään paljon muutakin

Näitä vaihtolava-autoilla tyhjennettäviä jäteastioita varten löytyy rivistöstämme yhä auto, jolla pääsee samoille pihoille, joilta Arvi & pojat aikoinaan tyhjensivät hevospelillä jäteastioita, ja rakentaja saa meiltä edelleen vaihtolavapalvelun. Saman katon alta hän saa kuitenkin myös rakennustarvikkeiden kuljetukset, kevyet työmaanostot ja paljon muuta.

Nykyisin perheyrityksellämme on tarvittava kalusto, jolla voimme palvella asiakasta kuin asiakasta monenlaisissa kuljetustarpeissa

Työntekijöitä yrityksellämme on kymmenkunta ja työnjohdossa – tarvittaessa ratissakin – touhuaa edelleenkin tiiviisti oma perhe täydennettynä ammattitaitoisella ajojärjestelijällä.