Vuonna 1956 aloittanut perheyritys palvelee - jo kolmannessa polvessa

Kunnioitamme pitäviä aikatauluja ja joustavaa kuljetuspalvelua. Tavoitteenamme on aina tyytyväiset asiakkaat.

HistoriaHistoriamme

Kuljetusliike A. Laurénin tarina alkoi vuoden 1956 kesällä hevosmies Arvi Laurénin hankkiessa lupineen ensimmäisen kuorma-autonsa.

Ensimmäinen auto oli kai sodassakin käynyt ns. ''Hävittäjä- Ford''. Kuljetuksia on suvussa kuitenkin suoritettu jo huomattavasti pidempään, hevosaikakaudelta lähtien.

Ensimmäinen englantilainen Bedford kalustoon 1960

HistoriaToimintamme selkäranka muodostuu vaihtolavakuljetuksista. Vaihtolavalaitteita yrityksellämme on ollut miltei niin kauan kuin niitä on maastamme löytynyt.

Bedfordin hankinta oli avaus vaihtolavakauteemme ja pitkäaikaiseen merkkisuosioon – Suosituilla Bedfordeilla ajoimme niin kauan kuin britit niitä valmistivat.

Laajentaminen ei ole ainoa menestyksen lähde

Kalustomme määrä on aina pysynyt rajoissaan. Alun yhden miehen ja auton yrityksen autokanta oli kasvanut 60-luvun loppuun mennessä kuusiautoiseksi. Suurimmillaan automäärä oli 90-luvun lopussa, silloin A. Laurénilla oli 12 autoa.

1960-luvun Puhto-säiliöistä tuli suuri läpimurtomme

Näitä vaihtolava-autoilla tyhjennettäviä jäteastioita varten löytyy rivistöstämme yhä auto, jolla pääsee samoille pihoille, joilta Arvi & pojat aikoinaan tyhjensivät hevospelillä jäteastioita. Nykyään tämä ala on toki lajittelun myötä pienenemässä.

Nykyisin perheyrityksellämme on tarvittava kalusto, jolla voimme palvella asiakasta kuin asiakasta monenlaisissa kuljetustarpeissa

Työntekijöitä yrityksellämme on seitsemän ja työnjohdossa - tarvittaessa ratissakin - touhuaa edelleenkin tiiviisti oma perhe.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!